Reparation af erhvervsbiler
AK Auto har nu eksisteret i 25 år og  bygger stadig på kvalitet og service.

Varevogne & driftkritiske køretøjer

Trænger din varevogn til at blive repareret? Så står vi hos AK Auto ApS altid klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for faget. Vi er derfor i stand til at varetage mange forskellige opgaver inden for reparation af erhvervsbiler. Vi er beliggende i Ballerup, hvorfor vores kunder er fra området omkring Herlev og Rødovre. Dog servicerer vi selvfølgelig også på kunder uden for disse områder.

Uanset om der er tale om en bus, en varevogn eller en kassevogn, så kan vi foretage en professionel reparation. Vores værksted har nemlig lifte, der kan klare op til 18 tons løft. Vi varetager derfor både store og små former for reparation af erhvervsbiler her hos os. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du er på udkig efter professionel hjælp.

Busser & Lastbiler

Vi er et kompetent autoværksted med mange års erfaring i branchen. Vi har nemlig serviceret tilfredse kunder i mere end 25 år, hvor vi blandt andet har foretaget reparation af kassevogne. Alle bilmærker er velkomne her hos os, ligesom vi kan foretage reparationer af både nye og gamle biler.

Når vi foretager eksempelvis reparation af varevogn, anvender vi altid de nyeste og mest avancerede testanlæg på markedet. Dette er din sikkerhed for, at arbejdet bliver ordentligt. Vi tilbyder desuden altid fuld garanti på alle reparationer. I forbindelse med reparation af kassevogne eller reparation af bil, stiller vi derudover altid en god lånebil til rådighed.