Reparation & Service
Alle biltyper.
Vi udfører service på din bil og bidrager med råd og vejledning for længere tilfredshed.

Reparation & Service

icon_gasoline

Service

Regelmæssig service med skift af bl.a. filtre og olie. Bilen gennemgås professionelt og servicebog udfyldes.

icon_service

Reparation

AK Auto reparerer mekaniske fejl og defekter, elektronik og software på bilen.

mercedes-26158
icon_electric

Elektronik

Udlæsning og udbedring af fejl på bilen med professionelt software som giver overblik over bilens tilstand.

icon_pump

Motor

Reparation og renovation af motorer er vores specialitet. Det er de små ting som giver en god oplevelse.

Service

Er du på udkig efter et professionelt autoværksted, som tilbyder billig, men professionel service på bil? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos AK Auto ApS tilbyder vi kompetent bilservice på alle typer af biler. Vores værksted er beliggende i Rødovre, men vi varetager også gerne opgaver for kunder i og omkring Ballerup og Herlev.

Når vi udfører service på bil, tjekker vi som det første altid antal kilometer på bilen samt årgang. Derefter servicerer vi den efter den pågældende bilfabriks forskrifter, årstal og kilometer. Vi tilbyder bilservice af alle typer af biler, også under garantiperiode. Alle ansatte på værkstedet er veluddannede og har de rette kompetencer til at udføre professionel service på bil uanset mærke.

Hvad koster det?

Den nøjagtige pris på service på bil afhænger af bilens type. Derudover kommer det også an på, om der er eventuelle fejl og mangler, som skal ordnes, før bilen kan gå igennem syn. Vi sørger dog altid for at holde os opdaterede på markedspriserne

På måde kan vi tilbyde konkurrencedygtige og attraktive priser, hver gang du samarbejder med os.

Dette autoværksted har løst diverse opgaver for tilfredse kunder i mere end 25 år. Vi bygger vores forretning på høj kvalitet og god service. Derudover anvender vi altid de nyeste og mest avancerede testanlæg i vores arbejde med din bil. Du kan derfor trygt lade os foretage service på bil for dig. Vi stiller altid en gratis lånebil til rådighed, mens din bil er til service.